Fremhævet indlæg

Martin opstrenger din ketcher kun 150,-

Hej alle i gladere badminton folk.

OPSTRENGNING vejledning.

Hvor mange kilo skal der strenges op med.
Er du ung, let øvet eller motionist, bør du spille med strenge, der er spændt op med 9-9½ kilo (højst 10 kilo), når det kommer til badmintonketsjere. Du skal være i stand til at ramme bolden midt på ketsjeren hver gang, for at få glæde af en hårdere opstrengning. Spiller du på højere plan, så er en opstrengning på 12 kilo i orden. En hårdere opstrengning giver et præcist og hårdt træf, en kun hvis du er i stand til at ramme rent. Bolden forlader ketsjeren hurtigere og mere kontrolleret på en hård opstrengning.

En blødere opstrengning giver en trampolineffekt, som er god, hvis du ikke rammer bolden rent med midten af ketsjeren hver gang. Der findes forskellige slags strenge; Du kan vælge en mere ru type, hvis du er teknisk god og vil have mere rul i bolden. Den er dog knap så holdbar, som en glattere streng. Nye strenge har mere spændstighed og slagkraft. Spiller du 1-2 gange om ugen, bør du få nye strenge hver 3-4 måned. Er du motionist, bør du skifte en gang om året. Hvis en enkelt streng sprænger, så dropreparationen og få skiftet dem alle. Du får aldrig den samme effekt ud af en reparation, som af en fuld opstrengning.

Ring til mig og aftalt tidspunkt for opstrenging. I skal huske at vedlægge en sedel, hvor mange kg jeg skal strenge ketcheren op med.

Kontakt til Martin
Mobil: 61 71 22 42
Adressen er Dyssebakken 21

Skriv et svar