Vojens Badminton Club
Medlem af DBF og DGI

 

 

 

 

 

Gang i badmintonklubben

To nye tiltag skal øge trivslen og aktivitetsniveauet i Vojens Badmintonklub.

Der er sædvanligvis godt gang i ketsjere og fjerbolde i Vojens Badmintonklub, men der må gerne ske endnu mere, siger klubbens formand, Ejnar Jürgensen.

Torsdag formiddag kan motionister spille fra kl 9 til 12. Man skal ikke leje en bane, men spiller med de der dukker op. Med aftalen ønsker man i Vojens Badmintonklub som nævnt at øge trivslen i klubben.

- Indtil videre har 12 spillere benyttet sig af tilbuddet, men der er plads til 20, så er man interesseret, skal man bare henvende sig. De nuværende tilmeldte er alle pensionister, men tilbuddet er for alle, uanset hvor gammel man er, og hvor man kommer fra, siger Ejnar Jürgensen.

Derudover vil badmintonklubben i Vojens også gerne have fat i flere unge mennesker.

- Derfor inviterer vi over tre onsdage 60 elever fra Lagoniskolen på Unionvej i Vojens ind i hallen, hvor vi tilbyder dem badmintonundervisning. Og så håber vi selvfølgelig, at nogle af dem bliver så interesserede i spillet, at de melder sig ind i klubben, siger Ejnar Jürgensen.

Vojens Badmintonklub har omkring 110 medlemmer.

 

 

Unge viser interesse for badmintonsporten

DEL   Af Thomas Holl , thh@ugeavisen.dk 06. december 2018 kl. 13:55

Vojens Badmintonklubs bestræbelser på at få flere unge medlemmer har båret frugt.

Vojens: I Vojens Badmintonklub har man en ambition om at få flere unge til at melde sig ind i klubben. Og bestræbelserne ser nu ud til at bære frugt.

Således har klubben de seneste tre torsdage haft besøg af godt 60 elever fra 5. årgang på Lagoniskolen på Unionvej. Her har de unge modtaget badmintonundervisning, og flere af dem er blevet bidt af sportsgrenen.

- Vi har i første omgang fået tilgang af syv elever. Det er godt 10 procent af de elever, der har været her, og det er vi godt tilfredse med. Disse elevers interesse kan måske også bevirke, at endnu flere får lyst til at prøve at spille badminton, siger klubformand Ejnar Jürgensen.

Klubben tager også gerne imod endnu yngre medlemmer.

- Det kan være, at vi til næste år igen vil tage kontakt til skolerne og tilbyde en lignende aktivitet til eleverne i 2., 3. og 4. klasse, siger Ejnar Jürgensen.

Vojens Badmintonklub har godt 110 medlemmer.